1 sep. 2012

NYX Girls - Dorothy.

Det finns ju en del lack som refererar till den gamla klassikern Wizard of Oz, om den här gör det avsiktligt vet jag inte men med tanke på namnet och färgen på glittret känns det ju ganska troligt. Dorothy heter alltså lacket, och kommer från NYX. 

Det här är rött glitter i olika storlekar i en ganska skir svart bas, här har jag lagt det över China Glazes Crimson (som jag ofta använder som mitt "mörka underklädeslack") för att slippa bygga så många lager. Sånt här stort glitter är ju skitfint på långa smala naglar men effekten försvinner ganska mycket på mina korta små stubbar. Men nog är det fint alltid, det är ett sånt där lack som gör att man sitter och betraktar sina naglar hela tiden. Stort, glest glitter tenderar att se väldigt barnsligt ut på kortare naglar, men det tycker jag ändå att den klarar sig ifrån. 

Formulan är bra, man får med mycket glitter på penseln och behöver aldrig hämta mer för att täcka hela nageln. Den dricker inte heller topplack utan man får en ganska jämn yta efter bara ett lager. I övrigt beter den sig som ett typiskt glitterlack och samlar på en massa överflödigt glitter precis i penselkanten, men det kan man leva med.

En riktig pärla!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jag använder den allt för sällan faktiskt.

   Radera
 2. Så vackert, någon gång ska jag klicka hem det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men gör det! NYX är så himla bra och det här är så himla fint, jag har stirrat på mina naglar i ett dygn nu.

   Radera