13 sep. 2012

China Glaze - Stroll.

Jag har ingen rytm i min bloggning, vissa perioder kan jag uppdatera varje dag och sen helt plötsligt har jag inte tid att blogga på flera dagar. Men oftast hittar jag tid att fota mina lack i alla fall, och ibland till och med i riktigt dagsljus.

Nu ska vi prata lite om en väldigt speciell kollektion. Speciell i den benämningen att jag faktiskt kan tänka mig att äga vartenda jäkla lack i den. Det finns inte ett enda lack i China Glazes Retro Diva-kollektion från 2009 som jag inte kan tänka mig att ha på mina naglar. Just nu äger jag tre lack av totalt tolv, men jag tror jag ska köpa på mig resten också. Då blir det min första kompletta kollektion!

Det här är Stroll, med en bärigt röd jellybas med pyttesmå guldflakes i. En sånt där färg som faktiskt ser riktigt bra ut på kortare naglar. Och jag älskar vad röda lack gör med min hudton också, den blir snudd på gräddvit. En mycket bra färg för mig!

Formulan är ganska standard China Glaze, lite rinnig men jag hade inte större bekymmer med den. Den har ju en jellybas och är därför lite skir, men efter tre lager tyckte jag att det såg jämnt och fint ut. Det är dock fyra lager på bilderna eftersom jag tog dem efter att ha burit lacket på jobbet en hel dag och det behövde lite uppiggning inför fotograferingen. Eftersom jag inte skulle ha det på mig speciellt mycket längre la jag inte på något topplack då och upptäckte att Stroll torkar lite skrovligt för sig själv också.


6 kommentarer:

 1. Visst var Retro Diva en helt underbar kollektion! En av de bästa någonsin! Stroll är en skönhet, såklart. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen en fantastisk kollektion :D

   Radera
 2. Helt klart en favoritkollektion för mig med! Underbara lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen en fullträff för oss som gillar vampisar!

   Radera
 3. Jag håller med om att det är en speciell kollektion! Den är grym!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag måste verkligen köpa resten också :D

   Radera