24 sep. 2012

China Glaze - Short and Sassy.

Här har vi ännu ett lack från den fantastiska Retro Diva-kollektionen, det vinröda Short and Sassy. Jag älskar vampiga röda, kan nog inte ha för många någonsin, och när de drar lite mer åt plommonhållet är jag verkligen helsåld.

Det här har den där sammetslika finishen som löper igenom nästan hela kollektionen. Glödande färg som svartnar åt kanterna. Alltså, ja, det blir helt enkelt inte bättre än så här. När jag bär det här känner jag samma sak som när jag bär den lila systern Let's Groove, jag vill typ hoppa runt och skrika i extas.

Formulan på den här är lite rinnig, den sticker direkt ner i nagelbanden om man inte är försiktig. Den täcker dock otroligt bra, nästan på ett lager, och har en torktid som man inte kan klaga på. Och kom igen, titta på den bara, även om formulan hade varit helt förskräcklig är den värd det!

14 kommentarer:

 1. Jag är inte så mycket för mörka röda lack på mig själv, men det var väldigt fint på dina bilder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är likadan med rosa, kan tycka det är hur fint som helst på folk men pallar inte med det på mig själv :)

   Radera
 2. Jag håller med dig! Helt galet, perfekt vackra lack!

  SvaraRadera
 3. Japp, hela den kollektionen är extas-framkallande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja! Jag måste ha resten också, jag bara måste.

   Radera
 4. Svar
  1. Det kan vara den perfekta vampen, för min del :)

   Radera
 5. Briljant!! Extremt snyggt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, låt oss falla ner på knä och buga inför det :D

   Radera
 6. Det här är nog nummer tre bland mina favoriter ur kollektionen. Jag kan inte rå för det, men Lets Groove kommer först, och sen Stella. Tror jag. Kanske är det så att de tre faktiskt har en delad första plats också om jag tänker efter, men det orkar jag inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom lila är min favoritfärg och Let's Groove är min favoritlila så är det väl inte svårt att ana att det är min favorit ;) Stella har jag inte men den ska definitivt införskaffas!

   Radera
 7. Snyggt :) så kul att se fina bilder på lite kortare naglar också (mina är så sjukt korta).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland känner jag mig lite som en outsider i nagelbloggsvärlden med mina stubbisar men jag kan inte ha längre än så här, mitt jobb är inte nagelvänligt :) Men det är definitivt snyggt med välskötta stubbisar också :)

   Radera