4 sep. 2012

Orly - Fowl Play.

Jag tycker verkligen inte om att fota lack i inomhus-ljus, jag tycker lacket blir lite platt när jag gör det. Men jag fotar på morgonen innan jag åker till jobbet, alltså klockan fem, och då finns det inte mycket dagsljus inte. Imorgon måste jag komma ihåg att dra fram reflexskärmen och se om det kan göra någon skillnad.

Här är i alla fall Fowl Play från Orly. Och jag kan ju säga det att jag älskar flakes, jag tycker det är så mycket coolare när glitter har oregelbunden form och lacket blir mer spräckligt än prickigt. Här har vi färgskiftande orangea flakes i en lila jellybas. Det är ursnyggt, men samtidigt.. det är något som fattas. Jag vet inte, jag tycker det ser finare ut på andra bloggars swatchar än vad det gör på mina fingrar. Jag vill ha mer pow! Förra gången jag använde det här la jag det över ett mörkare creme-lack men jag tror inte det blev så mycket bättre då.
Missförstå mig inte, det är ett skitsnyggt lack, jag hade bara önskat lite mer av det.

Jag har inga anmärkningar på formulan alls. Det har en jellybas och är då såklart ganska skirt men efter tre lager är det baske mig opakt.

4 kommentarer:

 1. Jag är inte så förtjust i Fowl Play på mig men den var fin på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du? Jag tror jag gillar den mer så här up close än helhetsintrycket den ger på nageln "på håll" liksom. Då ser den mest ojämn och konstig ut.

   Radera
 2. Jättefint! Jag hade tänkt köpa denna, men det glömdes visst bort... Oops! Får ändra på det. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är definitivt värd att ha, eller OPIs Merry Midnight som verkar vara en dupe. Finns inte så många lack med sån här finish :)

   Radera