23 sep. 2012

Wet n Wild - Teal of Fortune.

På City Gross här i Bromma där jag bor har säljer de Wet n Wild och varje gång jag går dit är jag och pillar på nagellacksflaskorna. Nu sist slog jag faktiskt till på två stycken, det ena var det här som heter Teal of Fortune.

Det här är ett lack som går i samma stuk som det populära Charla från Zoya. Det har en ganska mörk blå jellyaktig bas med massor av turkosa glass flecks och även några guld. Jag hade verkligen önskat att de guldiga hade synts och stått ut mer, då hade det varit en fullträff. Det är fint så här också såklart, men det saknar det där lilla extra.

Formulan var helt okej. Lite skir, så tre lager behövdes. Och penseln var helt förfärlig, alldeles för hård! Jag vet inte om Wet n Wild har samma borste på alla sina lack, eftersom alla flaskor inte ser likadana ut. Jag hoppas att det andra lacket har en annan då jag tror att det är mer pigmenterat och inte skulle bli roligt att kladda med.
2 kommentarer:

 1. Det här lacket har jag faktiskt stående hemma hos mig, någonstans där jag har gömt det lite för väl, men jag kunde i alla fall inte låta bli det när jag var och handlade på ICA en gång för rätt länge sedan nu.

  Nu när jag ser dina bilder känner jag att jag måste leta reda på min flaska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men den kan absolut vara värd att plocka fram en stund, den är fin fin :)

   Radera