8 sep. 2012

China Glaze - Desert Sun.

En del lack ser verkligen ätbara ut och det här är definitivt ett av dem. Desert Sun från China Glaze har exakt samma färg som kola, någon sorts ljusbrun som drar åt orange. 

För ett år sen hade jag inte tittat två gånger åt det här lacket, men de senaste månaderna har jag blivit mer och mer "äventyrlig" vad gäller färg på mina lack. Nu kan jag verkligen uppskatta såna här lite otippade, fula färger. Finishen på det här lacket är urfin, det är en creme som jämnar ut sig själv lite och blir väldigt blank och fin på nageln. Ja, jag gillar det här faktiskt!

Formulan är också fin, aningens rinnig men inget outhärdligt och den torkade väldigt snabbt. Jag har två lager om som ni ser på flaskbilden så mörknade lacket en del när man byggde på det.
4 kommentarer:

  1. Nä, det går inte. Jag kan inte tycka det är fint :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nä jag förstår verkligen om det inte är allas kopp te. Och jag skulle nog inte heller kalla det fint, men det är något med det som jag gillar :D

      Radera
  2. det är kanske inte vackert men det är roligt och jag gillar det också. Mycket mer smickrande än man tror när man ser det i flaskan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Man blir förvånad över hur bra det ser ut på nageln :)

      Radera