10 sep. 2012

Orly - Flicker.

Det här har synts på de flesta bloggarna vid det här laget, men en gång till skadar väl inte? För så här är det va, att jag tycker att OPIs Deutsche You Want Me Baby är höstens snyggaste lack, men jag försöker undvika att köpa märken som testar på djur eller som i OPIs fall, ägs av ett företag som utför djurtester. Så när jag såg att Flicker från Orly var en nästan-dupe till OPIs vackra höstlack så var det ju självklart att jag skulle ha det.

Och det här lacket är också otroligt vackert. Djup orange med röda toner som till och med är finare på nageln än det är i flaskan, vilket är ganska ovanligt. Det är ett sånt där skimmer som lämnar penseldrag och är otroligt oförlåtande om naglarna är ojämna som mina som skivar sig väldigt lätt, så det här lacket ser bättre ut "på håll" än på såna här närbilder. Men på en armlängds avstånd är det alltså hur vackert som helst och jag kommer använda det här flitigt i höst.

Formulan är väldigt bra och glider på precis där man vill ha den. Jag behövde tre lager innan jag var övertygad om att nivåskillnaden på mina naglar inte syntes, men för full täckning behövdes nog bara två.


6 kommentarer:

 1. det ser fantastiskt ut på dina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Det är ganska så fantastiskt :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Jag tycker inte mina bilder kommer i närheten av att göra det rättvisa dock! Det är hur fint som helst verkligen.

   Radera
 3. Jamen visst är det fantastiskt tjusigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var nästan så att jag inte ville byta lack när det hade börjat trasa sig :)

   Radera