30 aug. 2012

Layering: Ocean Depths och Midnight Seduction.

Idag behövde jag mig en lite mer uppmuntrande manikyr än de vanliga höstfärgerna, och la Kleancolors Midnight Seduction över Gina Tricots Ocean Depths. Jag har haft Midnight Seduction sen min allra första stora nagellacks-haul från Beautyjoint men jag har inte hittat tillfälle att använda det speciellt mycket. Det är ett glitterlack med klar bas och minimini-glitter som går i turkost, rosa och silver och säkert fler färger som jag inte kan urskilja. Gör sig väldigt bra som layering-lack tycker jag, eftersom det är så smått smälter det in i det andra lacket väldigt fint och ser mer ut som en extra dimension än ett lack som lagts över ett annat.

Den här varianten funkade väldigt bra, den är fin och gjorde mig glad. Lite väl mycket My Little Pony kanske med det rosa och turkosa tillsammans, men vad gör det egentligen?
4 kommentarer:

 1. Fantastiskt vackert! Ocean Depths måste jag nästan skaffa, fin färg på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är lite gränsfall för mig som är rätt kräsen när det gäller just blått, men absolut en fin färg om man gillar sånt och ett bra lack överlag :)

   Radera
 2. Inget fel på My Little Pony. Har ett jättefint wallpaper på min jobbdator med söta små MLP mot rosa. Känns som en skön grej även om jag är för gammal för dem, de kom efter att jag blivit tonåring tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi behöver nog alla lite MLP i vårt liv då och då :)

   Radera