21 aug. 2012

China Glaze - Wagon Trail.

China Glazes fina Wagon Trail kom med Rodeo Diva-kollektionen för fyra år sen. Det var en höstkollektion och åh, det är väl något visst med just höstkollektionerna va? Det här var ett av de första lacken som jag köpte efter jag upptäckt nagellackens underbara värld. Då var jag fortfarande i chock över att det gjordes såna här balla lack överhuvudtaget.

Det här lacket har en svart bas som är fullspäckad i guldskimmer som gör att det ser nästan grönt ut. Jag tror det även kan finnas några gröna glitterkorn där i och jag anar kopparrött lite då och då också. Det är ett lack med mycket, mycket djup, och det är otroligt fint. Mina bilder gör det inte rättvisa för det är fotat i lampljus, i dagsljus är det helt underbart.

Formulan är bra, men som jag har upplevt det kan den bubbla sig ganska lätt om man inte har rätt handlag eller tar för mycket lack. Två lager krävs för täckning, och jag inbillar mig att det sitter ovanligt bra också eftersom det bara var lite flagnat efter en dag på jobbet (jag har inte ett optimalt jobb för en nagellacksälskare utan måste använda händerna väldigt mycket, det är också därför jag har så korta naglar).

The lovely Wagon Trail by China Glaze came with the Rodeo Diva fall collection four years ago. There's just something about fall collections isn't there? This is a lovely polish with black base, filled with fine gold shimmer that makes it looks almost green. It has a lot of depth.
The formula is good but in my experience you can get some bubbles if you apply too much polish or don't handle the brush right. Two coats for full coverage.
6 kommentarer:

 1. En gammal favorit. Har testat det en gång för längesedan man aldrig haft på bloggen. Det är nog dags snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, skulle vara fint att se den på dina naglar!

   Radera
 2. Älskar Wagon Trail, det är så vackert! När det släpptes var det ju dessutom ganska udda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har ju blivit en ganska vanlig färgkombination så här i efterhand. Men det har jag inget emot, älskar såna här färger :)

   Radera