8 aug. 2012

LA Girl, Color Addict - Idol.

Jag har gått in i höstmode. Sommar är en fin årstid på alla sätt men jag är ett höstbarn. Jag vill inte ha ett dugg att göra med sprakande neonfärger längre. Nu är det dämpat, mjukt och mörkt som gäller.

Jag återkommer ganska ofta till LA Girls Idol. Jag har fått för mig att färgen passar min hudton väldigt bra och jag tycker alltid att mina naglar ser så eleganta ut när jag har det här. Det är ett försiktigt, dammigt blått lack med supersmått guldskimmer som man får syn på ungefär tre gånger om dan. Ja, det är synd att det guldiga inte är aningen mer framträdande, men jag gillar basfärgen så mycket att jag ser skimmret mest som en bonus om det får för sig att visa sig. Det känns som att jag ofta förlåter bristande skimmer i lack, och det är ju för att creme egentligen är min favoritfinish. Är jag världens tråkigaste nagelbloggare?

Formulan är en dröm och det är mycket uppskattat, speciellt med blå lack. Blå lack har en tendens att vara skitpigmenterade och omöjliga att få bort när det väl satt sig i nagelbanden. LA Girl verkar ha övervägande bra lack och formula, jag har en fem-sex stycken av deras lack men jag tror nog allt de måste bli fler.

I have gone into autumn mode. Summer is a nice season in every way but I'm an autumn child. I don't want anything to do with shiny neon colors anymore. Now I want muted, soft and dark.

I often come back to LA Girl's Idol. I imagine that the color fits my skintone very well and I always think my nails look so elegant when I wear this. It's a careful, dusty blue polish with tiny golden shimmer in it that shows itself about three times a day. Yes, it's a shame that the gold isn't more apparent, but I like the base color so much that I consider the shimmer to be just a bonus when it does come out. I feel like I often forgive lack of apparent shimmer in polishes, and I guess that's because creme really is my favourite finish. Am I the worlds most boring nailpolish blogger?

The formula is a dream and I appreciate that a lot with a blue polish. Blue polishes are often pigmented as hell and impossible to get rid off if it gets onto the cuticles. LA Girls seems to have a lot of great polishes and formula, I have about five or six of their polishes but I think they need to become more.
6 kommentarer:

 1. Åh! Den här finingen har stått på min önskelista i över ett år. Varför, varför, varför (!!!!) har jag inte köpt det ännu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet jag verkligen inte varför du inte gjort! Det grå från den här kollektionen, Disorder är också värd att ha och den lila, Intoxicate, verkar också väldigt fin. Men nu när jag kikade verkade det inte som att cherryculture har kollektionen längre. Hm.

   Radera
 2. Så snyggt! Jag har faktiskt inte testat något från LA Girl ännu, skäms på mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja skäms! Det är ett alldeles utmärkt märke :)

   Radera
 3. Det ser väldigt vackert ut på dig. LA Girls har jättefina lack och det där skulle inte göra ont att ha i sin samling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att det inte bara är jag som inbillar mig! :D Det är så härligt att även billiga märken kan hålla hög kvalité, då är min världsbild som den ska.

   Radera