27 aug. 2012

Zoya - Valerie.

Det är helt otroligt att jag inte äger fler än tre Zoya-lack, för det råder ju inte brist på snygga lack där inte. Men fyra stycken till är på väg nu i alla fall, och jag passar på att visa ett av deras topp-lack.

Valerie är ett supersnyggt glammigt lila lack med massor av små små glassflecks i vad som verkar vara flera färger, eller kanske skiftar de? Det är svårt att avgöra, det är snudd på duokromt det här glittret. Jag ser brons, guld, rosa och lila när jag tittar på fingrarna. Det är ett av de snyggaste lacken jag vet och tillsammans med formulan som är den bästa jag någonsin lackat med blir det här ett av de bästa lacken i samlingen. 

Formulan är perfektion, glider på så otroligt mjukt, precis där penseln går och inte en millimeter utanför och ett flödigt lager räcker i princip för täckning. Zoya kan verkligen sin sak.
8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Eller hur! Älskar det i alla vinklar!

   Radera
 2. Zoya är underbara. Håller på att testa mig igenom massa otestade lack just nu och Zoya kan man bara bli lycklig av. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avundas dig så mycket som har så mycket snygga otestade lack. Och ja, Zoya är så så så bra :)

   Radera
 3. Valerie är sjukt snygg! Zoya är mästare på att göra snygga lila.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla deras kollektioner verkar innehålla minst en helt fantastisk lila alltså :)

   Radera
 4. Du har rätt i att Valerie är ett av topplacken. De har bara så många toppenlack. Jag älskar Zoya!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att det inte är fler som säljer dem bara, de är lite svåråtkomliga alltså. Men ebay finns ju som tur är även om det inte är lika smidigt som att beställa från en ordentlig återförsäljare.

   Radera