14 aug. 2012

Premiärmacka!

Jag tycker att jelly-mackor är jätteballt och blir ofta så himla snygga, men jag har aldrig provat att göra en förut, kanske mycket på grund av bristen av jelly-lack i samlingen. Jag har faktiskt bara ett äkta jelly-lack och det är Ravishing, Dahling från China Glaze, så det fick bli toppskiktet i denna premiärmacka. Längst ner ligger korallröda Make Some Noise, också från China Glaze, och emellan dem har vi Diamond Pink från Kleancolor. Lack med stora glitterpartiklar lämpar väl sig egentligen bäst för mackor men jag har väldigt få såna i lämpliga färger och ville pröva med Diamond Pink för att det är helt stört glittrigt och tätt.

Det blev väl kanske inget "wow!" men jag tycker det blev ganska fint, liksom spräckligt med det täta glittret under. En helt okej premiärmacka, men nu måste jag beställa fler jellys tror jag. Jag vet att man kan göra bra mycket mer spännande saker än så här!

This is my premiere jelly sandwich with my only true jelly polish, Ravishing, Dahling by China Glaze. Underneath it is a layer of Make Some Noise, also by China Glaze, and Diamond Pink by Kleancolor. It's not a "wow!" but it's pretty nice, I like the speckled look the dense glitter gives. I need to buy me some more jelly polishes!

1 kommentar: