23 juli 2012

Matchning: Ocean Depths och klänning.

I helgen så gifte sig en kompis till min kille så vi fick gå på ett urvackert bröllop. Nagelnörd som jag är kliade jag mig givetvis i huvudet ganska länge över vilket lack jag skulle ha till denna festliga stund. Valet föll slutligen på det nyinköpta Ocean Depths från Gina Tricot för att det matchade min klänning allra bäst. Jag har inte fått speciellt bra bilder på det här lacket än, så närmare presentation får komma en annan gång.

Jag tycker om att matcha eller i alla fall ha någon tanke bakom mina lack vid lite mer speciella tillfällen eller vid resor. På Åre-resan vi gjorde i vintras matchade exempelvis lacket med skidorna (inte för att någon såg det då jag hade vantar på mig), och jag älskar att missmatcha lila naglar mot röda läppar när jag går ut.
Hur brukar ni resonera runt kläder, smink och naglar? Behöver de funka tillsammans?

A friend of my boyfriend got married this weekend and we had the privilege to go to a gorgeous wedding. Nailnerd as I am I of course thought long and hard about which polish to wear to this special occasion. I ended up wearing my recently bought Ocean Depths by Gina Tricot because it matched my dress. I haven't really gotten any good pictures of this polish, so I'll introduce it more closely another time.

I like to match or at least have a little thought behind what polish I wear on more special occasions or travels. On our trip to Åre last winter I matched my polish with my skis (not that anyone could see, I was wearing gloves), and I love to mismatch purple nails with red lips when I go out.

How do you reason when it comes to clothes and makeup with your polish? Do they need to work together?


2 kommentarer:

 1. Är din klänning inköpt på Indiska? :)

  Jag brukar nog ha lite eftertanke gällande kläd- och nagelkombination när det är speciella händelser, men det betyder inte att jag brukar försöka matcha sakerna speciellt bra tror jag. Bara att det ska kännas rätt ihop.
  I vardagen så hade jag säkert missmatchat precis varenda dag om det nu inte var så att jag är rätt enkelspårig med svarta kläder...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min klänning är faktiskt köpt på H&Ms sommarrea för 150 spänn! Mycket nöjd med den dealen :)

   Jag är också en ganska svartklädd person (man är väl svensk liksom) men när jag väl har färg tycker jag om att matcha, eller oftare missmatcha med lacket. Gillar att ha två väldigt klara färger emot varandra, som du säger, så länge det känns rätt ihop :)

   Radera