10 juli 2012

China Glaze - Cha Cha Cha.

Det finns inte mycket som går upp mot en riktigt skrikig grön, eller hur? Cha Cha Cha från China Glaze pryder just nu mina naglar. Det är från förra årets sommarkollektion Island Escape, precis som den skrikiga Electric Pineapple.

Det här är ett väldigt metalliskt skimmer med lite duokroma egenskaper. Det är nästan gult mitt på nageln och blir djupare grönt på sidorna. Jag anser ju att jag egentligen inte passar i så här metalliska nyanser, men jag kan förlåta Cha Cha Cha just för att det är så in your face. Inga problem med formulan, lite synliga penseldrag men inget som man inte kan leva med.

There isn't much that compares to a really loud green is there? Cha Cha Cha by China Glaze is currently on my nails. It's from last summer's collection Island Escape, just like the equally loud Electric Pineapple.

This is a very metallic shimmer polish with duochrome tendencies. It's almost yellow in the middle of the nail and turns into a deeper green on the sides. I don't really think that I can pull off these metallic colors, but I forgive Cha Cha Cha just because it's so in your face. I had no problems with the formula, there are some visible brushstrokes but nothing that you can't live with.

2 kommentarer:

 1. Jag älska ögonskuggor i den här färgen men nagellack kan jag ha lite svårt för. Tycker dock att det har varit fint på alla bilder jag sett men äger det inte själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog aldrig sett någon ögonskugga riktigt i den här färgen, matta kanske men inte skimmer, inte så gultonade i alla fall. Kan tänka mig att det är jättesnyggt!
   Så kan det ju vara att man tycker ett lack är fint, men ingenting man skulle känna sig bekväm i själv. Så är det med det med väldigt många för mig, speciellt rosa nyanser :)

   Radera