15 juli 2012

China Glaze - Gothic Lolita.

Och så tillbaks till sommarfärgena. Det här är Gothic Lolita från China Glazes Electropop kollektion. Det lack jag tror jag var mest sugen på att prova och ändå hamnade det nästan sist i provledet, ibland fungerar jag konstigt.

Jag älskar inte det här lika mycket som jag trodde att jag skulle göra. Det är ett fint lack, ett sånt där diskret skimmer som jag vanligtvis älskar. Basen är lila som drar väldigt mycket åt magenta, med blått och lite rosa skimmer. Problemet jag har med det är att det ser för flickigt ut, lite omoget liksom, speciellt på mig som inte har så långa naglar. Jag hatar det inte, men jag föredrar nog Complex Purple från NYX som är väldigt lik, men mörkare och som inte har de där magentatonerna.

Formulan är tjock men glider på helt problemfritt och täcker med två lager.

And back to the summer colors. This is Gothic Lolita from China Glaze's Elektropop collection. It's the polish I was most eager to try, and yet I'm trying it now, almost last of all my new polishes. Sometimes I'm weird.

I don't love this as much as I thought I would. It's a pretty polish, one of these discreet shimmers that I usually love. The base is purple with very strong magenta tones, with blue and some pink shimmer. My problem with it is that it's too girly, kind of immature, especially on my short nails. I don't hate it, but I think I prefer Complex Purple by NYX that is kind of like this, only darker and without the magenta tones.

The formula is thick but glides on without problems and covers in two layers.

3 kommentarer:

 1. Himla fint. Äger bara ett lack ur denna kollektionen men kanske får ändra på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar det mest i lite dunkelt ljus när mycket av det rosa försvinner haha.
   Det är en rolig kollektion, har tre lack nu, och även om jag inte är överförtjust i det här är det ingen jättebesvikelse heller. Har börjat snegla på de blå lacken nu..

   Radera
 2. Jättefint skimmer i lacket!

  SvaraRadera