14 juli 2012

Color Club - Alias.

Jag kände att jag behövde en kort paus från alla glättiga sommarfärger och letade fram en klassiker från förra våren. De allra, allra flesta nagelnördar äger väl Alias från Color Club?

Jag har aldrig burit Alias som full manikyr förut, det är så jäkla segtorkat att jag alltid lyckats sabba det inom en timme efter att jag målat det. Nu la jag det över ett lager Crimson (nästansvart plommon) från China Glaze för att slippa bygga så många lager med bara Alias och jag tror det torkade lite snabbare. Nu tittade jag ju visserligen på Morden i Midsomer medan det torkade och rörde knappt händerna överhuvudtaget, det kan ju ha hjälpt till.

Att lägga det över Crimson gjorde nog att det blev aningen mörkare än vad det ska vara, men det är ett ganska mörkt lack ändå. Det är ett duokromt glass fleck-lack som skiftar i en hel del färger. Lila, rosa, gult, guld, grönt. Det är faktiskt lite, lite sinnessjukt, och eftersom jag tror att alla har det så kräver det nog ingen längre förklaring än så.

I needed a short break from all the happy summer colors so I dug up a classic from last spring. I think most polishaholics own a bottle of Alias by Color Club?

I've never worn Alias as a full manicure before, it dries so slowly that I've always managed to mess it up within an hour after painting it. This time I put it over a layer of Crimson (almost black plum) by China Glaze so I wouldn't have to build so many layers of just Alias, and I think it dried a little faster this way. And I was watching Midsomer Murders at the time and barely moved my hands at all, that might have helped.

I think that putting it over Crimson resultet in a slightly darker tone that it's supposed to be, but it is a pretty dark polish still. It's a duochrome glass fleck that shifts in a whole bunch of colors. Purple, pink, yellow, gold, green. It's slightly, slightly insane, and since I think everybody already has it, I'm not gonna get any deeper into it than that.
8 kommentarer:

 1. Ett jättefint lack. Och dina naglar är väldigt snygga, jag gillar lite kortare välskötta klor:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett höjdarlack, älskar de gula skiftningarna. Ibland önskar jag att jag hade aningens längre naglar för att få på mer nagellack på dem :) Men jag har ett jobb där jag jobbar med händerna och dels är de nere i vatten ganska mycket, så det går inte, de går av och skivar sig och blir bara fula :)

   Radera
 2. Huuuur har jag kunnat missa din blogg? Mysko. Nu lägger jag den till min lista! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så många nagelnördar som heter Linda! Ligger det något vetenskapligt bakom det tro ;)
   Min blogg är väldigt ny, så det är absolut inget konstigt att du inte tittat in förut. Men åh vad glad jag är att du gjort det nu! Jag har inte missat din! Det är så roligt att få kontakt med andra nagellacksälskare :)

   Radera
 3. Alias är så grymt fin! Jag borde leta reda på min flaska snart igen.

  SvaraRadera
 4. Jag har det inte! Det är lite för mörkt för min smak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, my bad! Men jag tror nog du är ganska unik bland oss nördar :)

   Radera