5 okt. 2012

Zoya - Lotus.

Man kollar ju alltid andras swatchar innan man köper ett nagellack, eller hur? Jag kollar väldigt ofta Scrangies, för att hon har de flesta lacken, och det gjorde jag även på detta lacket. Zoyas Lotus. Det såg döläckert ut på hennes swatchar, och på de andra bloggarna jag tittade på, men oj vad besviken jag blev när det hamnade på mina naglar. Den där blåtonade lila nyansen och intensiva glöden är inte där alls. Det är meslila med messkimmer. Jag är superbesviken! Det var visserligen dåliga ljusförhållanden när jag fotade det här men det var så här jag upplevde det i verkligheten också. Det är ju inte fult, men det är verkligen inte lacket jag trodde jag köpte.

Formulan är ju standard för Zoya - helt felfri alltså. Två lager för täckning.

4 kommentarer:

 1. Tyvärr händer det där ibland, att man ser otroligt läckra swatches och sen så när man får det i sina egna händer så ser det sjukt mycket tråkigare ut. Alltid trist.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen och visst har det hänt mig också förut, men jag har nog aldrig varit med om att ett lack varit så här annorlunda från vad jag har trott.

   Radera
 2. jag litar inte på Scrangie alls längre. Jag har köpt så många lack som inte levt upp till hur de sett ut på hennes bilder, speciellt får hon fram skimmer jag aldrig ser med mitt öga. Sen är hon ju väldigt inspirerande och fantastisk på många andra sätt. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste ju att Scrangies bilder inte alltid är färgkorrekta men nu blev jag verkligen lurad. Men det är ju inte hennes fel, fantastisk blogg i övrigt såklart :)

   Radera