9 okt. 2012

China Glaze - Bizarre Blurple.

Förra veckan fick jag hem ännu en beställning ifrån mitt to-go-to ställe, nailsupplies. Den här gången med två Misa-lack och fyra från China Glazes nya Halloween-kollektion. Det jag såg mest fram emot var det här, Bizarre Blurple. Och det lever upp till sitt namn.

Det här är ett ganska bisarrt lack och det är svårt att sätta fingret på hur det är uppbyggt. Jag tror att det är blått skimmer i en typ plommonlila bas, men skimmret är så smått så allting liksom flyter ihop en enda blurple röra. Man skulle nästan kunna kalla det duokromt, fast ändå inte eftersom det inte direkt skiftar färg. Det har liksom det här framträdandet hela tiden. Ja. Nu blev det väldigt babbligt. Vad jag kan säga är i alla fall att jag inte blev besviken på det här, jag gillar det väldigt mycket. Det känns elektriskt på något sätt och det lila är mycket mer framträdande i verkligheten än på mina bilder.

Formulan var lättlackad, jag tror det kanske blev tre lager innan jag var nöjd med täckningen men jag tror absolut att en stadigare hand kommer undan med två.
4 kommentarer:

 1. Åh, denna måste beställas. Fina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tycker definitivt att det här är ett lack som är värt att ha :)

   Radera
 2. Jag är på jakt efter en perfekt blurple. Det här kanske kan var den. Måste beställa den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan det mycket väl vara! Annars tycker jag att Kleancolors Fairy Lover är en underbar blurple, fast den är mer blålila i själva tonen och inte som här som är liksom både blå och lila :)

   Radera