11 okt. 2012

China Glaze - Skate Night.

Det är ju oktober och under oktober lär man bära någonting rosa i alla fall en gång. Det här är så rosa jag tänker bli. Skate Night från China Glaze åkte med min senaste beställning, jag håller sakta men säkert på att samla på mig hela Retro Diva.

Att säga att det här är rosa är kanske att ta i. Magenta är väl den rätta benämningen, men för mig faller magenta under rosa också så. Jag kände mig förvånansvärt bekväm i det här, det är riktigt snyggt och superfeminint med sin mjuka finish. En riktig höjdarfärg även för mig som är lite rosa-skygg.

Formulan är lite rinnig, det är ju ett rätt gammalt lack, nu för tiden råkar jag ganska sällan på ett rinnigt China Glaze-lack tycker jag. Det blev tre lager innan jag tyckte att alla kala fläckar var täckta.9 kommentarer:

 1. Den där ljusa rosa-bandet rosa nyansen ger mig rysningar med. Det kommer kräva en stor krafsamling om jag ska få den på naglarna... Det här är mycket bättre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag varken gillar eller passar bra i den färgen, den ser helt förskräcklig ut mot min hudton. Så, det här funkar ju mycket bättre :)

   Radera
 2. Kul! Jag bär det lacket just nu och det är så vackert. Borde också samla på mig fler av Retrolacken. Älskar glöden i de lacken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, se där! Ja de är supervackra. Den ultimata finishen :)

   Radera
 3. Det är ett underbart lack!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Jag var osäker på grund av den rosa nyansen först men det är verkligen jättesnyggt, ett bra köp!

   Radera
 5. Skate Night är ett underbart lack, älskar det fina skimret!

  SvaraRadera