14 okt. 2012

IsaDora - Beetle Green.

Här har vi återkomligen Beetle Green från IsaDora. Jag har sett flera fina swatchar på den och nu när den återuppstod i Jewels of the Orient la jag tassarna på den.

Det här är ett lite mörkare grönt lack som drar lite åt blått, med fint, fint grönt skimmer som inte alls är så frostigt som det ser ut på mina bilder. I verkligheten ser det lent och härligt ut, som på den nedre bilden. Lite som en skalbagge, fast jag har nog aldrig sett en så här grön skalbagge. Det är väldigt fint om än inte unikt.

Formulan är lika fin som färgen och två lager räckte gott och väl för täckning. Nu äger jag egentligen bara ett lack från IsaDora som inte kommer ifrån den nya kollektionen, och det lacket har jag inte testat än, men formulan på Jewels of the Orient-lacken är väldigt bra. Om IsaDora har ett sån här bra formula på alla deras lack så har jag faktiskt inget emot penseln, men priset hindrar mig från att bli överexalterad över det här märket.




6 kommentarer:

 1. Jag tycker Isadoras formula är kanon i nästan alla fall. Tur det eftersom penseln är crap. Tack vare den braiga formulan så går det oftast bra att lacka med dem iaf. Beetle Green är så vacker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt så, kombinerat med formulan tycker jag att penseln funkar helt okej. Jag nästan gillar den till och med, men jag antar att det beror på nagelform och bredd och sånt. Den passar mina naglar ganska bra :)

   Radera
 2. Jag tycker formulan är jättebra, men avskyr penseln. Färgen är jättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är förvånad över att formulan är så bra faktiskt, jag vet inte varför, jag brukar ju använda en del smink ifrån dem och gillar ju det. Jag vet inte varför jag fått för mig att nagellacken skulle vara B.

   Radera
 3. Färgen är jättefin. Jag har mixat den med svart och spectraflair en gång och gjort ett himla fint hololack... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh gud, det lät som en riktig höjdare. Har du swatchat den någonstans? :)

   Radera