1 nov. 2012

Misa - Toxic Seduction.

Här har vi ett väldigt populärt lack som vi har sett många, många swatchar på förut. Men det betyder ju inte att den inte ska visas upp här också! Det här är Misas gröna skönhet Toxic Seduction.

I nyansen påminner den här väldigt mycket om IsaDoras Beetle Green, det är grönt skimmer som drar åt blått, men i Toxic Seduction är skimmret grövre och partiklarna mer framträdande. Det är givetvis underbart, den här sortens gröna nyanser är ganska populära och det är inte så konstigt. Det är smickrande för de allra flesta naglar och hudtoner, mörkt fast tillräckligt nedtonat för att tilltala de som inte gillar för edgy lack också. Ganska så optimalt.

Jag måste börja skriva ner hur jag upplever formulan på olika lack på en gång tror jag, nu kommer inläggen upp en ganska lång tid efter att jag lackat och jag lyckas alltid glömma. Men eftersom det är Misa som jag tycker ofta har väldigt bra lack så antar jag att det är två lättmålade lager.

10 kommentarer:

 1. Det är onekligen ett mycket vackert lack:)

  SvaraRadera
 2. Vackra bilder på ett vackert lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ju bara ta åt mig äran för en av dem, tack tack! :D

   Radera
 3. Ja, det är ett härligt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, undrar varför det tog mig en sån tid att köpa det. Man har ju vetat om dess existens sen man började läsa nagelbloggar :)

   Radera
 4. Sådär ja, nu har jag gått igenom din blogg och lämnats med tre nya lack på önskelistan. Och en ny blogg att följa förstås. Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, vad roligt! Jag har följt din blogg jättelänge!

   Radera
 5. Den är fin, men inte direkt unik. Inget jag måste ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det finns många liknande, och har man redan ett av dem så är ju det här inte nödvändigt.

   Radera