6 nov. 2012

Color Club - Look Book

Jag fick nyligen ett paket från transdesign, det var det första paketet därifrån för min del för att nailsupplies som jag oftast handlar ifrån inte hade fått in Misas High Society-kollektion ännu och de stod högst på önskelistan inför den här beställningen. Det här lacket åkte med som en paketfyllare, det är väl ingen pulshöjare på något sätt men ett "bra att ha"-lack. Det här är Color Clubs Look Book.

Det här är ju inte unikt på något sätt, den här sortens klarröda har väl varit med sedan nagellackens begynnelse va? Trots det så hade inte jag något sånt här i min samling innan, jag har faktisk förvånansvärt få röda creme-lack, City Siren är det enda jag kan minnas på rak arm. Verkar konstigt. I alla fall, det här är inte unikt men fint såklart, jag älskar den här klassiska stilen.

Det här är ett väldigt bra alternativ om man är ute efter en sån här färg, för formulan är väldigt lättjobbad och verkar inte vara riktigt lika pigmenterad som de flesta röda färgerna är. Det här färgar inte av sig i nagelbanden så mycket om man råkar vara ner där och vända med penseln. Ändå täcker den med två lager. Mycket bra!
6 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag kan ju inte få nog av rött så det skulle inte förvåna mig om det hamnar i samlingen så småningom. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja rött är en härlig nagellacksfärg! Känns alltid rätt :)

   Radera
 2. Jättefint! Jag älskar ju röda lack och har redan alldeles för många, men det här kan jag också tänka mig att köpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan nog inte ha för många röda tror jag, det funkar ju liksom alltid :)

   Radera
 3. Den ser ju jättehärlig ut!

  SvaraRadera
 4. Oj vad fint det var! Ibland glömmer man ju hur fint ett klarrött lack faktiskt är.

  SvaraRadera