23 feb. 2013

Orly - R.I.P

Då ska vi väl bryta allt det blågröna med lite svart och koppar, i form av Orlys R.I.P från Flash Glam FX kollektionen. 

Det här är ett finfint lack med svart jellybas och kopparfärgade glitter i två olika storlekar. Som de flesta andra har påpekat är det lite likt CGs Fortune Teller men inte lika fint. Jag äger inte Fortune Teller tyvärr och vill inte spendera de pengarna som krävs för att göra det heller. 
Som ni ser hade min flaska legat på en sida väldigt länge så allt glitter hade samlats där och jag fick inte alls med så mycket glitter på nageln som jag skulle viljat. Men jag älskar kopparfärgen på glittren, det är verkligen superfint! Kanske rättar glittren till sig i min flaska tills nästa gång, jag har sett så många andra urläckra swatchar på det här lacket.

Nu har vi en sån där situation igen där jag inte har noterat hur formulan på det här var. Jag vet att Sminkan beskrev den som tjock och klistrig och att jag hade de förväntningarna på den, men upplevde den inte alls så jobbig som jag trodde. Jag la två lager över ett svart creme-lack.


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Yes! Men det kunde varit läckrare om man fått med lite mer glitter på nageln :D

   Radera
 2. Det är fint, men det känns som att jag klarar mig utan det. Blir dessutom alltid irriterad på lack där glittren sjunker mot botten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här var ett lack som åkte med som utfyllare i en beställning, men jag gillar det! Men ja, tråkigt på att man inte fick med så mycket glitter på nageln.

   Radera