12 dec. 2012

China Glaze - Ruby Pumps.

Nu ska jag bjuda på ett riktigt juligt lack, och ett riktigt superlack! En klassiker i form av Ruby Pumps från China Glaze. Jag köpte faktiskt det här först för några veckor sen när jag var i Ullared med min mamma. Deras lilla China Glaze-hylla innehöll mest creme-lack med ganska fega färger, så jag är faktiskt lite förvånad över att Ruby Pumps stod där och bara väntade på mig.

Det här är en jellyaktig röd bas som är späckad med rött glitter som gnistrar helt fantastiskt. Vilket lack! Elegant och glamoröst och otroligt snyggt, jag tänker på julgranskulor när jag tittar på det. Det här har god chans att bli min julaftonsmanikyr.

Formulan är väldigt bra för att vara ett glitterlack, glider på mjukt och fint och blir fullt täckande efter två flödiga eller tre tunnare lager.
6 kommentarer:

 1. Superfint! Jag är nog enda nagelbloggerskan i Sverige som inte har detta. :-)

  SvaraRadera
 2. Det är superfint! Hittade precis till din blogg. Vilka fina bilder du tar av lacken! Lägger till bland favoriterna direkt!

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Jag var tvungen att skaffa det här lacket efter alla snygga swatches men jag har inte hunnit testa det än. Får nog ta och göra det snart.

  Vill också säga att jag har nominerat din blogg till ett Liebster Award, titta in på min blogg så får du veta mer :)

  SvaraRadera
 4. Alltid ett lack man kan använda! Det är så snyggt :D

  SvaraRadera
 5. Har sett detta på ett par bloggar nu, och blir bara mer och mer sugen på att lägga tassarna på det. Riktigt snyggt.

  SvaraRadera